Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Мінреінтеграції: Оновлено актуальний перелік громад в зонах бойових дій, на ТОТ та тих, що в оточенні

Дата: 08.05.2022 11:13
Кількість переглядів: 470

Наказом Мінреінтеграції  затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам будуть здійснюватися виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується.

Станом на 06.05.2022 року в оновлений перелік територіальних громад,  що розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають в тимчасовій окупації чи в оточенні (блокуванні), додалися три громади Миколаївської області та одна громада Запорізької області.

Загалом до переліку ввійшли 7 областей. Це територіальні громади Дніпропетровська ( 2громади), Донецька ( 66 громад), Запорізька(50 громад), Луганська ( 37 громад), Миколаївська ( 18 громад), Харківська ( 51громада) та Херсонська (49 громад).

Тобто, усі внутрішньо переміщені особи, які перемістилися з цих громад, гарантовано отримають грошову допомогу від держави.

Як ми повідомляли, зазначений Перелік формується за погодженням Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Є три критерії, на які при цьому спираються:

• території, що є тимчасово окупованими;

• території, що знаходяться в оточенні (блокуванні);

• території, на яких ведуться активні бойові дії.

Якщо ви зареєстровані у якійсь із зазначених областей, але ваша громада відсутня у даному переліку, радимо звернутися до своєї військової адміністрації (особисто або через гарячу лінію) та уточнити інформацію.

Урядовий портал


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь