Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

НЕ ПРОВОКУЙТЕ ПОЖЕЖІ В ЕКОСИСТЕМАХ!!!

Дата: 02.05.2022 13:58
Кількість переглядів: 433

Шановні мешканці Лубенського району - не спалюйте суху рослинність та сміття, оскільки такі дії можуть спровокувати пожежі в екосистемах. Повідомляйте про паліїв та проводьте превентивні бесіди із сусідами, які нехтують попередженнями ДСНС. Не будьте подібними до орків – не паліть траву і сміття.

Нагадуємо що відповідно до ст. 77-1 КУпАП, випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від ста вісімдесяти до трьохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 3 тис. 060 грн. до 6 тис. 120 грн) і на посадових осіб - від дев’ятисот до однієї тисячі двохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 15 тис. 300 грн. до 21 тис. 420 грн).

Враховуючи викладене, Лубенське РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області закликає громадян суворо дотримуватися вимог пожежної безпеки. Відповідно до ст. 3 Конституції, людина, її життя, здоров’я та безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. 

Начальник Лубенського РУ 

ГУ ДСНС України у Полтавській області  

Володимир БАШЛІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь