Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Допомога онлайн. Сервіси, які допоможуть українцям під час війни

Дата: 02.05.2022 13:54
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Від початку війни багато спеціалістів почали надавати свої послуги безоплатно для українців. Зараз усі, кому потрібна юридична консультація, психологічна чи гуманітарна допомога, можуть отримати її безоплатно.

У Мінцифри зібрали кілька корисних посилань:

Консультант – застосунок, завдяки якому можна отримати безоплатну юридичну консультацію від професійного юриста, адвоката або бухгалтера в онлайн-режимі. Завантажуйте «Консультанта» на смартфон та отримуйте відповіді від спеціалістів на запитання за кілька кліків: https://consultant.net.ua/.

WE4UA. Волонтерський рух надає безоплатну юридичну допомогу українським біженцям, що змушені були виїхати за кордон та потребують допомоги: https://we4ua.com/.

Психологічна допомога українцям під час війни. Група в Telegram для безоплатної психологічної допомоги українцям, які відчули на собі жахіття війни в Україні у 2022 році: https://t.me/PsihologDopomogaWarInUa_2022.

Needhelp – портал для найбезпечнішого пошуку гуманітарної та волонтерської допомоги. Онлайн-платформа дасть змогу швидко та безпечно об'єднувати тих, кому терміново потрібна допомога, та тих, хто готовий допомагати: https://needhelp.com.ua/.

Безпека: довідник – це чатбот, який допоможе підготуватися до найрізноманітніших екстрених ситуацій під час війни: як залишатися на зв'язку, вижити в полоні та як вберегти себе під час обстрілів: https://t.me/DovidkaInfo_bot.

Діліться добіркою з тими, кому необхідна допомога та бережіть одне одного. Все буде Україна.

Міністерство цифрової трансформації України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь