Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

До уваги отримувачів субсидій, пільг та грошових допомог

Дата: 06.04.2022 14:53
Кількість переглядів: 399

Для мешканців регіонів, у яких через активні бойові дії органи соціального захисту населення не працювали, діє спеціальний механізм виплат субсидій, пільг та допомог з центрального рівня.

Мінсоцполітики нараховує виплати та перераховує кошти АТ «Ощадбанк», а АТ «Ощадбанк» перераховує кошти людям:

- сім'ям, які отримували виплати через банківські установи – на банківські рахунки одержувачів. Додатково звертатись нікуди не потрібно, кошти надійдуть на банківський рахунок отримувача;

- сім'ям, які отримували виплати через АТ «Укрпошта» - грошовий переказ, який можна отримати в будь-якому відділенні АТ «Ощадбанк» (через міжнародну платіжну систему "MY TRANSFER"). Для отримання коштів необхідно звернутись до будь-якого відділення Ощадбанку на території України протягом 60 днів з паспортом та довідкою з номером РНОКПП (ідентифікаційним номером).

Зателефонувавши на гарячу лінію АТ «Ощадбанк» 0 800 210 800 можна перенаправити грошовий переказ до іншого банку, у якому одержувачу зручно отримати виплати.

Громадяни, які не встигли отримали свої виплати за березень через переказ, мають можливість це зробити протягом двох місяців з моменту зарахування (в березні зарахування коштів відбулось 18 числа).

У будь-якому випадку, навіть якщо отримувач не звернеться за переказом протягом двох місяців, то всі належні суми будуть йому виплачені у наступних виплатних періодах.

 Департамент соціального захисту населення

Полтавської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь