Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ОРГАНІЗАЦІЯ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ГРОМАДЯНАМ ПОХИЛОГО ВІКУ, ОСОБАМ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 30.03.2022 14:24
Кількість переглядів: 386

Не знімається з порядку денного питання організації надання соціальних послуг. Департаментом соціального захисту населення спільно з органами місцевого самоврядування відпрацьовано механізм щодо своєчасного взяття на обслуговування громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, які потребують сторонньої підтримки.

В штатному режимі продовжують функціонувати 19 територіальних центрів соціального обслуговування та 35 центрів надання соціальних послуг.

Значно зросло навантаження на соціальних робітників територіальних центрів, якими щоденно забезпечується обслуговування за місцем проживання 16,4 тис. одиноких, одиноко проживаючих осіб похилого віку та осіб з інвалідністю.

Без збільшення штатної чисельності працівників установ та закладів, які надають соціальні послуги з початку запровадження воєнного стану додатково взято на обслуговування 225 осіб.

Одночасно повідомляємо, що у зв'язку із запровадженням воєнного стану, з 24 лютого 2022 року діє спрощений порядок взяття на обслуговування. Зокрема надання соціальних послуг догляду вдома, стаціонарного догляду, паліативного догляду, підтриманого проживання здійснюється лише на підставі поданої заяви до виконавчого органу міської, селищної чи сільської ради за місцем проживання(перебування).

 Департамент соціального захисту населення

Полтавської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь