Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ДО УВАГИ АГРАРІЇВ!

Дата: 23.03.2022 10:37
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

На виконання Організаційних заходів з підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2022 році, затверджених на засіданні обласного штабу сприяння підготовці та проведенню комплексу весняно-польових робіт у 2022 році (протокол № 1 від 17.03.2022 р.) інформуємо про наступне:

Переміщення техніки підприємствами та фермерськими господарствами здійснюється відповідно до шляхового листа, оформленого відповідно до вимог, з обов’язковим зазначенням виду робіт та місця ïx проведення. Водій транспортного засобу зобов’язаний при собі мати паспорт громадянина України, довідку з місця роботи із зазначенням особистих даних та назву виконуваних робіт у господарстві. Довідка завіряється печаткою підприємства та підписом керівника.

Особистим селянським господарствам для переміщення автотранспорту i сільськогосподарської техніки, яка задіяна на проведенні весняно-польових робіт, довідка видається керівником територіальної громади. Довідка завіряється печаткою територіальної громади та підписом керівника.

Пересування негабаритної техніки шляхами державного значення відбувається відповідно до Правил дорожнього pyxy. Керівник господарства особисто інформує чергового патрульної служби про планове переміщення. В повідомленні зазначається назва підприємства, назва та номер транспортного засобу, особисті дані водія, час та напрямок pyxy.

Для переміщення автотранспорту i сільськогосподарської техніки, яка задіяна на проведенні весняно-польових робіт, спеціальні дозволи не видаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь