Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Щодо перепусток під час дії комендантської години

Дата: 16.03.2022 14:15
Кількість переглядів: 389

За інформацією Лубенської районної військової адміністрації

Фото без опису

15 березня 2022 року Лубенською районною військовою адміністрацією затверджено новий Порядок виготовлення, видачі, заміни, зберігання та повернення перепусток на території Лубенського району Полтавської області під час дії комендантської години та затверджено новий бланк перепусток, що надають право перебувати на території Лубенського району Полтавської області під час комендантської години (з 19.00 год до 6.00 год).

З 00 год. 00 хв. 21 березня 2022 року раніше видані Лубенською районною військовою адміністрацією перепустки втрачають чинність!

За наявності обґрунтованої необхідності та підстав перебування на території Лубенського району Полтавської області під час комендантської години з 00 год. 00 хв. 21 березня 2022 року необхідно отримати нові перепустки, для чого варто звертатись в Лубенську районну військову адміністрацію з заявою.

Звертаємо увагу на необхідність забезпечення зберігання виданих перепусток на нових бланках та подальшого їх повернення до Лубенської районної військової адміністрації після закінчення терміну їх дії. 

Завантажити Порядок

Завантажити Заява індивідуальна

Завантажити Заява юр.особи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь