Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Продукти харчування повинні бути доступними для населення

Дата: 03.03.2022 12:26
Кількість переглядів: 495

За інформацією Управління Держпродспоживслужби у Лубенському районі

Фото без опису

З метою не допущення зростання цін на товари і послуги фахівціями Управління Держпродспоживслужби у Лубенському районі та виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради здійснюється комплекс заходів для забезпечення споживачів харчовими продуктами за доступними цінами. Зокрема, проводяться щоденні перевірки закладів торгівлі на виявлення фактів підвищення цін. Однак, хочемо наголосити, що підвищення цін у магазинах нерідко викликане збільшенням їх вартості постачальником.

Звертаємося до суб’єктів господарювання з наполегливим проханням не підвищувати вартість соціально значущих товарів.

Нагадуємо, що з 27 лютого 2022 року діє заборона на продаж алкогольних напоїв. Факти реалізації алкоголю у торговельних мережах Лубенщини також контролюють спеціалісти Держпродспоживслужбиу Лубенському районі та виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.

Також звертаємо вашу увагу, що у магазинах споживачі мають право розраховуватися як готівковим, так і безготівковим розрахунком.

Відмова у безготівковому розрахунку за придбані товари та послуги свідчить про обмеження прав споживача та є порушенням ст. 17 Закону України «Про захист прав споживачів». Встановлення будь-яких переваг, застосування прямих або непрямих обмежень прав споживачів не допускається, крім випадків, передбачених нормативно-правовими актами.

Якщо ви виявили неправомірне підвищення цін на товари і послуги або зафіксували продаж алкогольних напоїв або вам відмовили у сплаті через термінал, повідомте за телефоном

(05340) 5-22-51 (телефон оперативного чергового виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради)

Телефони обласного контактного центру:

0800-502-230

(066) 846-47-59

(066) 673-53-03

(050) 692-74-31


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь