Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лубенського районного управління (територіально по Чорнухинській СТГ)

Дата: 18.02.2022 16:24
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Про проведену роботу

 

     15.02.2022 року фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лубенського районного управління (територіально по Чорнухинській СТГ) проведена нарада з керівниками закладів громадського харчування, суб’єктами господарювання об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами щодо дотримання протиепідемічних та профілактичних заходів на об’єктах. Увагу присутніх акцентували на необхідності систематичного виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину через поширення корона вірусної хвороби. Обговорювалось питання дотримання вимог, визначених Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року  № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (з урахуванням змін) та Постанов Головного державного санітарного лікаря України № 17, 13.

Фото без опису

     Згідно річного плану здійснення заходів державного нагляду ( контролю) Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів  та захисту споживачів на 2022 рік, розпочато проведення планових перевірок щодо виконання суб’єктами господарювання вимог санітарного законодавства. Проведена 1 планова перевірка закладу дошкільної освіти, за результатами, керівнику надано припис щодо усунення невідповідностей.

     Також за період з 13.02.2022р. по 18.02.2022р.робочою групою у складі  фахівців Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області , органів  національної поліції (територіально по  Чорнухинській ТГ) проведено 14 комісійних перевірок  щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

  В ході перевірок були враховані вимоги визначені постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» № 1236 від 09.12.2020року ( зі змінами),

 постановами Головного державного санітарного лікаря України про затвердження протиепідемічних заходів.

  На  об’єктах  суттєвих порушень  не виявили, за необхідності проводили роз?яснювальну  роботу з метою недопущення подальших порушень.  

   Рейди тривають, робота з питань щодо виконання протиепідемічних заходів продовжується.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь