Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ЦНАП у Чорнухинській громаді запрацював на повну силу

Дата: 17.02.2022 15:24
Кількість переглядів: 1094

Фото без опису

21 квітня 2021 року відчинило двері для відвідувачів приміщення «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (надалі - ЦНАП).  Проект зі створення ЦНАП реалізовано за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»

Основний офіс ЦНАПу розташовано за адресою: смт Чорнухи, Сковороди, 2, віддалені робочі місця – в усіх центрах старостинських округів.   Забезпечено всі умови безбар’єрного  доступу до приміщення, у тому числі і  для мало мобільних груп населення, облаштовано 2 офісні кімнати, службову кімнату  та санітарну зону, в якій наявне місце з пеленальним столиком.

З боку Програми «U-LEAD з Європою» у якості матеріально-технічної допомоги було надано меблі, копютерну техніку та обладнання, програмне забезпечення для роботи ЦНАП. Адміністратори та реєстратори пройшли належну фахову підготовку. Офісні кімнати  облаштовані сучасними меблями, інформаційними стендами, зручними диванами для відвідувачів. Для діток  організований дитячий ігровий куточок. Кожне робоче місце обладнане сучасною комп’ютерною технікою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь