Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника Г.С.Сковороді

Дата: 11.02.2022 15:43
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Завантажити розпорядження селищного голови від 07.02.2022 року № 01-10/9 "Про проведення конкурсу на кращу проектну пропозицію пам’ятника Г.С.Сковороді"

Про проведення конкурсу на кращу проектну пропозицію

пам’ятника Г.С.Сковороді

Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчий комітет Чорнухинської селищної ради оголошує архітектурний конкурс для визначення кращої проектної пропозиції пам’ятника Г.С. Сковороді (далі – Конкурс).

Тема Конкурсу - вшанування видатного філософа, поета та просвітителя  Г.С.Сковороди.

Метою Конкурсу є визначення кращої проектної пропозиції пам’ятника Г.С.Сковороді  по вул. Центральній в смт. Чорнухи Лубенського району Полтавської області.

Предметом Конкурсу є ескізний проект пам’ятника Г.С.Сковороді, який буде впроваджено до 1 серпня 2022 року.

Учасниками Конкурсу можуть бути всі бажаючі фахівці та авторські колективи фахівців, які подали конкурсному журі документи, що відповідають умовам та вимогам цього Конкурсу.

Попередня реєстрація бажаючих взяти участь у Конкурсі не проводиться. За отримання конкурсної документації  реєстраційний внесок учасниками Конкурсу не сплачується.

Кожен учасник Конкурсу може подати тільки одну проектну пропозицію з конкурсними матеріалами. У випадку, якщо учасник Конкурсу подає більше однієї пропозиції, усі конкурсні матеріали за його участю відхиляються незалежно від результатів Конкурсу.

На визначеній ділянці за адресою: вул. Центральна, смт. Чорнухи Лубенського району Полтавської області необхідно запроектувати пам’ятник, який вдало вписуватиметься в існуюче середовище, який сприйматиметься з передньої та з тильної сторони, тобто матиме два головні фасади (передній та тильний).

При проектуванні слід урахувати місце розташування пам’ятника, оточуюче середовище, будівлі, які до нього наближені (адмінбудинок по вул. Центральній). Також при розробці ескізного проекту потрібно врахувати, що вартість виготовлення пам’ятника повинна бути в межах передбаченої суми у бюджеті Чорнухинської селищної ради на 2022 рік – 195 тис. грн., матеріал – граніт.

Вимоги до оформлення конкурсної проектної пропозиції:

  • проектні пропозиції можуть бути виконані в довільній техніці, з використанням будь-якого матеріалу;
  • планшети розміром А0 841х1189 в кількості 1-2 штук, ситуаційна схема в масштабі 1:2000, плани і фасади пам’ятника в масштабі з зазначеними розмірами, ілюстративні матеріали (фотографії, розгортки, візуалізації мінімум із двох протилежних точок обзору, тощо), макет (за бажанням автора) та електронна версія;
  • коротка пояснювальна записка з описом прийнятих рішень та техніко-економічними показниками (розміщується на планшетах);
  • фасадні зображення пам’ятника з розмірами.

Для участі у Конкурсі учасник подає комплект конкурсної проектної пропозиції, оформленої відповідно до вимог, відповідальному секретарю Конкурсу у визначені терміни шляхом поштової відправки або особисто за адресою: смт. Чорнухи, вул. Центральна, 39,
1-й поверх, каб. 5, відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, час роботи: понеділок – четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00. У разі відправлення проекту поштою, учасник повинен повідомити відповідальному секретарю дату відправлення і номер поштової квитанції.

За результатами конкурсу журі, склад якого затверджено розпорядженням селищного голови від 07.02.2022 №01-10/9 «Про проведення конкурсу на кращу проектну пропозицію пам’ятника Г.С.Сковороді», відбирає три кращі проектні пропозиції, яким, відповідно, присуджується перше, друге та третє місце. Виконавець проектної пропозиції, яка посіла перше місце є переможцем конкурсу та стає виконавцем пам’ятника. В межах визначеної суми (195 тис. грн.) виконавець повинен виготовити та встановити пам’ятник відповідно до поданої ескізної пропозиції до 01 серпня 2022 року. Якщо переможець з особистих причин відмовляється від робіт з виготовлення пам’ятника, право виконання робіт переходить до учасника конкурсу, який посів друге місце.

Останній день подачі конкурсних проектів 10 березня 2022 року з 8-00 до 17-00 за адресою: смт. Чорнухи, вул. Центральна, 39,
1-й поверх, каб. 5.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Конкурсний проект переможця знаходиться у відповідального секретаря конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проекту. Всі інші пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж одного місяця після оголошення результатів Конкурсу.

Проектні пропозиції відправлені або подані після закінчення встановленого терміну не розглядаються.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь