Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України повідомляє

Дата: 19.01.2022 14:38
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Усі 60 громад Полтавщинипідключені до системиелектронноївзаємодіїорганіввиконавчоївлади (СЕВ ОВВ)

Відтеперорганимісцевогосамоврядування, державноївлади, підприємства та організаціїможутьобмінюватисяелектронними документами  швидко, зручно, безпечно та без зайвихпаперів.

«ПерехідПолтавщини в режим paperless – одна з цілей, визначенихСтратегієюрозвиткуобласті на 2021-2027 роки. Наразівсі 60 громад регіонупідключені до системиелектронноївзаємодіїорганіввиконавчоївлади. Завдякипідключеннюскоротятьсявитрати бюджету, підвищитьсяефективність  й оперативністьприйняттяуправлінськихрішень», — розповів CDTO Полтавськоїобласті Ігор Панченко

КрімПолтавськоїобласті до системи е-взаємодіївжепідключенімістоКиїв та 11 областей — Київська, Черкаська, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська, Рівненська, Херсонська, Миколаївська, Полтавська, Одеськаобласті. 

СЕВ ОВВ, окріммиттєвогообміну документами, допоможепідвищитиефективністьприйняттярішень у громадах. А також оперативно погоджуватипроєктинормативнихправовихактівміжцентральними органами виконавчоївлади. Окрімцього, перехід на безпаперовийдокументообігдопоможевитрачатименшебюджетнихкоштів.

 

Міністерство цифрової трансформації України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь