Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку аграрного виробництва

Дата: 13.01.2022 14:56
Кількість переглядів: 373

06 грудня 2021 року відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку аграрного виробництва при виконавчому комітеті Чорнухинської селищної ради. В ході проведення засідання було обговорено та в межах повноважень прийнято відповідні рішення з приводу наступних питань:

1. Планування роботи Координаційної ради з питань розвитку аграрного виробництва на 2022 рік.

2. Про «Програму розвитку аграрного виробництва на території Чорнухинської селищної ради на 2021 – 2024 роки», спрямовану на підтримку та розвиток аграрного виробництва та розроблену з метою підтримки та заохочення суб’єктів  господарювання та власників особистих селянських господарств до збереження існуючого поголів’я худоби та його нарощення, розвитку бджільництва, садівництва, ягідництва, овочівництва та зеленого туризму на території Чорнухинської територіальної громади.

3. Надання фінансової підтримки на виконання заходів «Програми розвитку аграрного виробництва на території Чорнухинської селищної ради на 2021 – 2024 роки» за закуплені нетелі в кількості 10 голів,  за збільшення поголів’я корів власного відтворення в кількості 5 голів; відшкодування 30% вартості доїльного обладнання двом особистим селянським господарствам, які утримують від 3 корів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь