Закупівля йогурту питного не менше 1.5% жирності , без наповнювачів, кефіру 2.5% жирності, сметани 20-21% жирності (потреба 2022 року)
Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)
На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
||
Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розміру бюджетного призначення |
|||
йогурт питний не менше 1,5% жирності, без наповнювачів (15551300-8 – Йогурт), кефір 2,5% жирності (15550000-8 - Молочні продукти різні), сметана 20-21% жирності (15550000-8 - Молочні продукти різні)
код ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
|
Спрощена закупівля
|
129 000,00 (сто двадцять дев’ять тисяч грн. 00 коп.) грн. |
Йогурт питний не менше 1,5 % жирності, без наповнювача має бути виготовлений із молока, без барвників та ароматизаторів, натуральний, без газоутворень, з кількістю цукрів не більше Фасований. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Дефекти у пакуванні не допустимі. Якість – згідно ДСТУ 4343:2004. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Кефір 2,5 % жирності,кисломолочний продукт змішаного молочнокислого та спиртового бродіння, який виробляють сквашування молока симбіотичною кефірною закваскою на кефірних грибках або концентратом кефірної закваски. Зовнішній вигляд і консистенція: однорідна, в’язка, з порушенням або непорушеним згустком (залежної від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки. Смак і запах: чистий, кисломолочний. Смак притаманний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: молочний – білий, рівномірний за всією масою. Наявність немолочних жирів та білків не допускається Розфасований в п/е пакети не менше На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без консервантів, ароматизаторів і барвників. Якість – згідно ДСТУ 4417:2005. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), консерванти та рослинні домішки. Сметана 20-21 % жирності, однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, дозволено наявність поодиноких пухирців повітря, незначна крупинчатість, смак чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів, колір білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Розфасований в п/е пакети не менше 350,00 г та не більше 1000 г. Сметана має бути звичайною, виготовленою з вершків. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без консервантів, ароматизаторів і барвників. Якість – згідно ДСТУ 4418:2005. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). |
Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з: - наявної потреби; - розміру фінансування; - дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників; - дослідження ринкових цін на молочні продукти (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі) |
129 000,00 (сто двадцять дев’ять тисяч грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету |