Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

“Інтернет-субвенція” шлях до швидкісного інтернету

Дата: 22.12.2021 17:23
Кількість переглядів: 428

Інтернет-субвенція" для 670 громад: стартували перші тендери | Економічна  правда

За кошти “Інтернет-субвенції” 2 села Чорнухинської громади вже отримали швидкісний інтернет та базову локальну мережу у соціальних закладах, у тому числі Wi-Fi-покриття.

Соціальні заклади села Галяве (Галявський ФАП, бібліотека), села Білоусівка (Білоусівський НВК, Білоусівська початкова школа, Білоусівський ФАП, Білоусівська бібліотека-філія, Білоусівський будинок культури) вперше зможуть під’єднатися до швидкісного інтернету. Тому хто хоче доєднатися всесвітньої глобальної Інтернет-мережі з’явилася мотивація зробити це в бібліотеці цих населених пунктів. Іншим жителям громади хто бажає мати швидкісний Інтернет в своїх домогосподарства потрібно звернутися до провайдера https://fcom.pl.ua/ або завітати на сторінку https://www.facebook.com/fcom.poltava/ щодо отримання інформації по доступу.

Наразі провайдери будують мережі для під’єднання сіл Чорнухинської громади. Відстежувати розвиток під’єднань в режимі реального часу можна на спеціальному дашборді.

Проєкт має значний соціальний ефект, адже завдяки йому українці отримають можливість під'єднатися до оптичного інтернету. Це забезпечить рівний доступ та можливості для кожного українця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь