Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Розширення переліку адміністративних послуг в відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 22.12.2021 16:39
Кількість переглядів: 693

Результати роботи ЦНАПу Маневицької селищної ради – білеше 8 тисяч послуг

   

На сьогоднішній день по всій Україні створюють, модернізують або будують Центри надання адміністративних послуг.

В громаді відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (далі – ЦНАП) створено 25.06.2020 року, але на повну потужність запрацював з березня 2021 року. Громада на чолі з керівництвом приділила великих зусиль, щоб створити такий проект. І їй вдалося. Наразі у ЦНАПі працює шість посадових осіб та є віддалені робочі місця адміністраторів в с. Вороньки, в с. Гільці та с. Мокіївка. 

З метою доступності громадян до адміністративних послуг наступного року запрацює ще 8 робочих місць: адміністраторів, спеціалістів І категорій та спеціаліста.

 До відділу звертаються люди за адміністративним послугами, які відносяться до всіх життєвих потреб: реєстрація місця проживання/перебування, державна реєстрація нерухомого майна,  реєстрація іншого речового права, послуги з отримання всіх видів допомог, субсидій, пільг, компенсацій, відомостей із державного земельного кадастру та багато інших.

Адміністраторами та державними реєстраторами з початку року станом на 01.12.2021 року надано 7833 адміністративних послуг в т.ч.

- державної реєстрації права власності – 1504

- державної реєстрації іншого речового права – 2203

- внесення змін до державного реєстру речових прав – 21

- надання інформації із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно – 35

- послуг державного земельного кадастру ( викопіювання, витяги, відомості та ін) -  1290

- з реєстрації/зняття місця проживання перебування – 376

- послуг соціального характеру (допомоги, субсидії, компенсації) – 1094

- послуги місцевого значення (інформаційні відомості про склад сім’ї) - 1309

- послуга з видачі експлуатаційного дозволу - 1

Станом на 01.12.2021 відділом ЦНАП може надаватися 153 адміністративні послуги, які затвердженні у відповідності до законодавства. Але з наступного року перелік буде розширено.

З переліком адміністративних послуг, які надаються в відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради можливо ознайомитися на офіційному веб-сайті громади за посиланням https://chornuhynska-gromada.gov.ua/, зайшовши до розділу «Центр надання адміністративних послуг».

Також в приміщенні ЦНАПу є відповідне місце для самообслуговування, обладнане персональним комп’ютером, де кожен житель громади через офіційні додатки Приват 24 або Ощад 24 може сплатити плату за отримання платної адміністративної послуги чи комунальної послуги. Також є можливість через сторінку Мінсоцполітики https://subsidii.ioc.gov.ua/ відстежити призначення субсидії, суму та зарахування коштів.

Вся допомога по користуванню даними додатками та сторінками надаються адміністраторами ЦНАП.

Після оформлення адміністративної послуги, кожен громадянин маючи смартфон може залишити відгук щодо оцінки якості надання адміністративних послуг посадовими особами ЦНАП, шляхом сканування  QR-коду або обравши ЦНАП на мапі Дія.Центрів та відповісти на декілька запитань.   

Також адміністратори ЦНАП допомагають згенерувати COVID-сертифікат через застосунок або портал Дія та консультувати відвідувачів, як отримати 1000 гривень у межах проекту єПідтримка.

 

Ми завжди відкриті для ВАС !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь