Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

В Україні запроваджено нові правила перетину кордону

Дата: 20.12.2021 08:45
Кількість переглядів: 664

В Україні запроваджено нові правила перетину кордону для всіх не вакцинованих осіб, які перебували понад 7 днів за останні два тижні в Росії або Індії, повідомляється в Telegram-каналі "Коронавірус. Інфо".

Зокрема, встановлюється обов'язкова 14-денна самоізоляція для всіх невакцинованих осіб, які перебувають більш ніж 7 днів за останні два тижні в Росії або Індії.

Зазначається, що перетинання державного кордону для українців, які прибули з будь-яких країн, є безперешкодним за наявності повного курсу вакцинації або довідки 063-О про перше щеплення.

"Для іноземців необхідно мати страховий поліс і один із документів: негативний ПЛР-тест (за 72 години); негативний тест на антиген (за 72 години); повний курс вакцинації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в разі відсутності необхідних документів встановлюється застосунок "Вдома" і людина починає самоізоляцію через 72 години, якщо результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тестуванням на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, зробленого вже в Україні після перетину кордони, позитивний.

"Якщо неможливо використовувати програму "Вдома ", особа перебуватиме в обсервації", - сказано в повідомленні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь