Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля оброблених фруктів і овочів (потреба 2022 року)

Дата: 14.12.2021 19:55
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

сухофрукти (15332410-1 - Сухофрукти), томатна паста (15331425-2 - Томатне пюре), горошок зелений морожений (15331132-1 - Оброблений горох), ягоди морожені (вишня без кісточок) (15332100-5 - Оброблені фрукти), чорнослив (15332410-1 - Сухофрукти), плоди шипшини сушені (15332410-1 - Сухофрукти), родзинки (15332419-4 - Родзинки без кісточок)

 

код ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі

 

Спрощена закупівля


UA-2021-12-14-008051-b

 

 

88 120.00 (вісімдесят вісім тисяч сто двадцять грн. 00 коп.) грн.

Сухофрукти:

Суміш сушених плодів. Зовнішній вигляд: свіжа на вигляд, без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання.

Колір: від жовто-коричневого до світло-коричневого

Форма та розмір : цілі плоди або кружки  (дольки) плодів, неламкі, не пересушені, пружні, сухі (вологість 14-25%), еластичні (нееластичних допускається 25%), у воді повинні розбухати

Смак і запах: властивий фруктам даного виду без стороннього смаку і запаху. Смак солодкувато-кислий або солодкуватий. Запах і смак сушених фруктів, приємні, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з стороннім запахом, смаком і домішкам. Відповідність вимогам ГОСТ 28502-90, ДСТУ 8471:2015, ТУ іншим нормативним документам щодо показників якості та безпеки харчових продуктів, упаковки, маркування, транспортування, зберігання.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення /декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо)

Суміш має бути виготовлена з натуральних плодів: яблука, груші, абрикос, чорнослив (або інша суміш фруктів, наприклад яблука та груші), вагові.

Томатна паста:

Вищий ґатунок. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна густа перетерта концентрована маса, мажуча консистенція, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів.

Колір – червоний, оранжево-червоний або темно-червоний, рівномірний яскраво виражений, рівномірний за всією масою.

Смак та запах характерні томатній пасті, без гіркоти, пригару та інших  сторонніх присмаків та запахів.

Пакування/фасування: поставляється у споживчій тарі – склотарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність,  товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Банки повинні бути герметично закупорені, без іржі, без тріщин, не ушкоджені.

Відповідність вимогам ДСТУ 5081:2008 «Продукти томатні концентровані.
Загальні технічні умови», іншим нормативним документам щодо показників якості та безпеки харчових продуктів, упаковки, маркування, транспортування, зберігання.

Не повинна містити:

- ароматизаторів штучних або ідентичних натуральним;

-  консервантів;

- стабілізаторів консистенції, загусників.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення /декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо)

Горошок зелений морожений:

Горошок зелений з мозкових сортів, ваговий. Горошини одного кольору, рівні за розміром, цілі, молочної стадії зрілості, не биті, без домішок зернових оболонок і кормового гороху коричневого кольору.  Виготовлений за технологією «шокової» заморозки. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси свідчить про повторну заморозку). Смак та запах у замороженому стані: натуральні,  властиві зеленому горошку. Недозволено сторонні смак і запах;

Консистенція в розмороженому стані: дещо розм’якшена, близька до консистенції свіжих овочів, які зберегли свою форму.

Пакування/фасування: поставляється у споживчій тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність,  товарний вигляд, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Відповідність вимогам   ДСТУ 8636:2016, ТУ іншим нормативним документам щодо показників якості та безпеки харчових продуктів, упаковки, маркування, транспортування, зберігання.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення /декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо)

Ягоди морожені (вишня без кісточок)

Вишня без кісточки морожена. Тип обробки: швидка заморозка. Плоди повинні бути зрілі, стиглі, чисті, без плодоніжок, без інших сторонніх домішок, без залишків льоду, без механічного пошкодження та пошкодження сільськогосподарськими шкідниками. Смак та запах притаманний даному виду, без стороннього запаху та присмаку. Колір однорідний, від червоного до темно-червоного. Розмір ягід по діаметру не менше ніж 2 см. Фасована по 2,5кг у тарі постачальника. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО. На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 80 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару.

Чорнослив:

Чорнослив – плоди слив без кісточок крупного або середнього розміру. Плоди чорносливу повинні бути сушені, доброякісні. Зовнішній вигляд: цілий, свіжий на вигляд, з чистою поверхнею, без зайвих домішок, без слідів плісняви, загнивання, запарювання, без ознак псування шкідниками,без ГМО. Чорнослив не повинен бути твердим, гнилим, пліснявим та горілим. Колір повинен відповідати сушеному чорносливу. Смак солодкий з кислинкою без гіркоти. Запах притаманний даному продукту.

Пакування: споживча тара. Не мокрий, не липкий

Плоди шипшини сушені:

Зовнішній вигляд:  плоди шипшини повинні мати помаранчево-червоний, бордовий колір. Не допускаються забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками плоди, з стороннім запахом, смаком та домішками.

Смак та запах: Смак – кислувато – солодкий, злегка в’яжучий. Запах – відсутній.

Пакування: споживча тара

Родзинки:

Смак властивий сушеному винограду, солодкий, або солодко-кислий. Без сторонніх запахів та присмаків. Без плісняви та ушкодження шкідниками. Без кісточок.

Колір від золотистого до коричневого.

Пакування у споживчу тару.

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на оброблені овочі/фрукти  (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі)

 

88 120.00 (вісімдесят вісім тисяч сто двадцять грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь