Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля сиру твердого 50% жирності та сиру натурального кисломолочного не менше 9% жирності (потреба 2022 року)

Дата: 14.12.2021 19:40
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

сир твердий 50% жирності (15544000-3- Твердий сир), сир натуральний кисломолочний не менше 9% жиру, пакування 200-500 г (15540000-5- Сирні продукти)

код ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти

 

 

 

Відкриті торги

UA-2021-12-07-004195-b

 

478 300.00 (чотириста сімдесят вісім тисяч триста грн. 00 коп.) грн.

Сир твердий

Оцінка якостізгідно з ДСТУ 6003:2008 «Сири тверді» (далі-ДСТУ) та вимогам  НАССР

Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру.

Запах та смак: специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Дозволено присмак пастеризації.

Консистенція: тісто пластичне, ніжне однорідне..

Колір: однорідний за всією масою, від слабо-жовтого до жовтого.

Форма головки сиру: бруски, циліндри, сфери, тощо. Головки сиру пакують у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покривають парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами та іншими пакувальними матеріалами згідно з чинними нормативними документами. Упаковка не пошкоджена. Сирний продукт не пропонувати.

         За фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати показникам, а саме:

  • Масова частка жиру в сухій речовині, від 50% (згідно з ГОСТ 5867)
  • Масова частка вологи, не більше ніж 47% (згідно з ГОСТ 3626)
  • Масова частка кухонної солі, не більше ніж 3% (згідно з ГОСТ 3627)
  • Показник твердості від 51% до 60% (відповідно до п. 11.7 ДСТУ)

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо).

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію

 

Сир натуральний кисломолочний

Оцінка якостізгідно з ДСТУ 4554:2006 «Сир кисломолочний» (далі-ДСТУ) та  вимогам  НАССР

Фасування масою 200-500 г, у споживчу тару, дозволену до використання згідно з чинними нормативними документами. Виробленого з натурального молока, з використанням молочнокислої закваски, без сичужного ферменту. Без ГМО. Сирний продукт не пропонувати..

Консистенція та зовнішній вигляд: м’яка, розсипчаста.

Запах та смак: характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів, хімікатів та консервантів, цвілі, плісняви

Колір: білий, рівномірний по всьому продукту.

За фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати показникам, а саме:

  • Масова частка жиру  9%  (згідно з ГОСТ 5867)
  • Масова частка білка, не менше ніж 14% (згідно з ГОСТ 23327)
  • Масова частка вологи, від 65% до 80% (згідно з ГОСТ 3626)
  • Кислотність титрована, в межах від 170 0T до 250 0T (згідно з ГОСТ 3624)
  • Фосфатаза: не дозволено.

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Фасування – в пачках виробника, 200-500 г.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо).

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію

 

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на сирні продукти  (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі)

 

478 300.00 (чотириста сімдесят вісім тисяч триста грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь