Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України повідомляє

Дата: 08.12.2021 13:38
Кількість переглядів: 277

Владнайтевсісправи з держпослугами до Нового року скористайтесьГідом

Святковийперіод час великих планів та здійсненнябажань. Придбатижитло, відкритиновийбізнесчипідготуватися до поповнення в сім’ї. Цісерйознізмінипов'язані не лише з радощами, але й з оформленнямдокументів, поданнямзаяв та звернень.

До новорічних свят команда Міністерствацифровоїтрансформаціїзапускаєкомунікаційнукампанію «ЗГідом все просто», щопідтримана USAID. Ценагадування про всіможливості ресурсу «Гід з державнихпослуг» та заклик не витрачати час на пошукискладнихвідповідей. 

Гід з державнихпослугіснуєпонадрік. У серпні 2020-го Мінцифрапрезентувала онлайн-портал, де зібраноінформацію про всіпослуги, щонадаютьсядержустановами. На онлайн-порталіможназнайтиінформацію про понад 2000 послуг, якірозподілені за сферами діяльності та впорядковані за життєвимиподіями.

«Ми запустили Гід, щоблюдям більше не доводилося “просто запитувати” в держорганівабоплатитипосередникам. Відтепернаодномуресурсі є вся актуальна інформація, щодопоможе в будь-якійжиттєвійситуаціїзорієнтуватися, як отриматипотрібнудержпослугу. Понад 1,6 мільйонаукраїнціввжескористалисяГідом, а щодня ресурс відвідуютьблизько 10 тисячновихкористувачів», зазначила Людмила Рабчинська, ЗаступницяМіністрацифровоїтрансформації. 

Де отриматидозвіл? У якийспосіб подати заяву? Скількитриватимерозгляд і яка вартістьпослуги? Чипотрібнідодатковідокументи й чиможнаоскаржитирішення? Щоб не витрачати купу часу, можнаспроститисобіжиття та просто відкритиГід з державнихпослуг.

Гіддопомагаєпоборотикорупцію на побутовомурівні. Користувач, озброєнийвсієюнеобхідноюінформацією, маєможливістьапелювати до офіційного ресурсу, володієбеззаперечними аргументами та можевимагатидотриманнясвоїх прав із боку всіхнадавачівпослуг.

Скористатисявсімаможливостямиможна на онлайн-ресурсі guide.diia.gov.ua.

Завантажитивізуальніматеріалиможна за посиланням.

Кампаніяреалізується в межах «Я відчуваюзміни» за підтримки Агентства США з міжнародногорозвитку (USAID), USAID TransformationCommunicationsActivity.

Міністерство цифрової трансформації України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь