Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

Шановні колеги, депутати селищної ради всіх скликань, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Майбутнє держави та нашої громади неможливе без органів місцевої влади. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за їхню працю та бажаю міцного здоров’я, щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку Чорнухинської громади!

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Сподіваюсь, що ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додають усім нам сили та наснаги.

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь