Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля риби (потреба 2022 року)

Дата: 06.12.2021 18:47
Кількість переглядів: 209

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

хек морожений тушки без голови і хвоста (15221000-3 - Морожена риба), мінтай морожений тушки без голови і хвоста(15221000-3 - Морожена риба)

код ДК 021:201515220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

 

Відкриті торги


UA-2021-12-06-004732-a

 

 

266 900,00 (двісті шістдесят шість тисяч дев’ятсот грн. 00 коп.) грн.

Хек: оцінка якостізгідно з ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови», вимогам НАССР

Риба заморожена: риба, температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18 оС і нижче.

Обезголовлена патрана: обезголовлена риба, розрізана по черевцю між грудними плавцями від калтичка до анального отвору чи далі; калтичок може бути перерізаний, нутрощі, ікра чи молочко видалені, згустки крові зачищені, може бути часткове видалення черевця разом з черевними плавцями.

Зовнішній вигляд: ціла поверхня, рівна, чиста. Проколи, порізи, зриви шкіри у риб в одній пакувальній одиниці не більше ніж 15%.

Запах (після розморожування): свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах.

Наявність сторонніх домішок: не дозволено.

Вміст пестицидів у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів встановлених ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000.

Вміст радіонуклідів 137Cs та 90Sr у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених ДР-97 «Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді».

У замороженій рибі не повинно бути живих гельмінтів та їх личинок, небезпечних для здоров’я людини.

Допустима кількість безпечних для здоров’я людини гельмінтів та їх личинок, а також інших паразитів та паразитарних уражень не повинна перевищувати норм, встановлених «Инструкцией по санитарно-паразитологической оценке морской рыбы и рыбной продукции (рыба-сырец, охлажденная и мороженая морская рыба, предназначенная для реализации в торговой сети и на предприятиях общественного питания)».

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію.

Мінтай: оцінка якостізгідно з ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови», вимогам НАССР

Риба заморожена: риба, температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18 оС і нижче.

Обезголовлена патрана: обезголовлена риба, розрізана по черевцю між грудними плавцями від калтичка до анального отвору чи далі; калтичок може бути перерізаний, нутрощі, ікра чи молочко видалені, згустки крові зачищені, може бути часткове видалення черевця разом з черевними плавцями.

Зовнішній вигляд: ціла поверхня, рівна, чиста. Проколи, порізи, зриви шкіри у риб в одній пакувальній одиниці не більше ніж 15%.

Запах (після розморожування): свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах.

Наявність сторонніх домішок: не дозволено.

Вміст пестицидів у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів встановлених ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000.

Вміст радіонуклідів 137Cs та 90Sr у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених ДР-97 «Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді».

У замороженій рибі не повинно бути живих гельмінтів та їх личинок, небезпечних для здоров’я людини.

Допустима кількість безпечних для здоров’я людини гельмінтів та їх личинок, а також інших паразитів та паразитарних уражень не повинна перевищувати норм, встановлених «Инструкцией по санитарно-паразитологической оценке морской рыбы и рыбной продукции (рыба-сырец, охлажденная и мороженая морская рыба, предназначенная для реализации в торговой сети и на предприятиях общественного питания)».

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію.

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на рибу морожену (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі)

 

266 900,00 грн. – кошти місцевого бюджету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь