Закупівля риби (потреба 2022 року)
Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)
На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
||
Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розміру бюджетного призначення |
|||
хек морожений тушки без голови і хвоста (15221000-3 - Морожена риба), мінтай морожений тушки без голови і хвоста(15221000-3 - Морожена риба) код ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені |
Відкриті торги
|
266 900,00 (двісті шістдесят шість тисяч дев’ятсот грн. 00 коп.) грн. |
Хек: оцінка якості – згідно з ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови», вимогам НАССР Риба заморожена: риба, температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18 оС і нижче. Обезголовлена патрана: обезголовлена риба, розрізана по черевцю між грудними плавцями від калтичка до анального отвору чи далі; калтичок може бути перерізаний, нутрощі, ікра чи молочко видалені, згустки крові зачищені, може бути часткове видалення черевця разом з черевними плавцями. Зовнішній вигляд: ціла поверхня, рівна, чиста. Проколи, порізи, зриви шкіри у риб в одній пакувальній одиниці не більше ніж 15%. Запах (після розморожування): свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах. Наявність сторонніх домішок: не дозволено. Вміст пестицидів у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів встановлених ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000. Вміст радіонуклідів 137Cs та 90Sr у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених ДР-97 «Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді». У замороженій рибі не повинно бути живих гельмінтів та їх личинок, небезпечних для здоров’я людини. Допустима кількість безпечних для здоров’я людини гельмінтів та їх личинок, а також інших паразитів та паразитарних уражень не повинна перевищувати норм, встановлених «Инструкцией по санитарно-паразитологической оценке морской рыбы и рыбной продукции (рыба-сырец, охлажденная и мороженая морская рыба, предназначенная для реализации в торговой сети и на предприятиях общественного питания)». Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання. Транспортування – товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту. Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію. Мінтай: оцінка якості – згідно з ДСТУ 4378:2005 «Риба океанічного промислу заморожена. Технічні умови», вимогам НАССР Риба заморожена: риба, температура якої в товщі м’язової тканини підтримується на рівні мінус 18 оС і нижче. Обезголовлена патрана: обезголовлена риба, розрізана по черевцю між грудними плавцями від калтичка до анального отвору чи далі; калтичок може бути перерізаний, нутрощі, ікра чи молочко видалені, згустки крові зачищені, може бути часткове видалення черевця разом з черевними плавцями. Зовнішній вигляд: ціла поверхня, рівна, чиста. Проколи, порізи, зриви шкіри у риб в одній пакувальній одиниці не більше ніж 15%. Запах (після розморожування): свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах. Наявність сторонніх домішок: не дозволено. Вміст пестицидів у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів встановлених ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000. Вміст радіонуклідів 137Cs та 90Sr у рибі замороженій не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених ДР-97 «Допустимі рівні вмісту радіонуклідів 137Cs та 90Sr у продуктах харчування та питній воді». У замороженій рибі не повинно бути живих гельмінтів та їх личинок, небезпечних для здоров’я людини. Допустима кількість безпечних для здоров’я людини гельмінтів та їх личинок, а також інших паразитів та паразитарних уражень не повинна перевищувати норм, встановлених «Инструкцией по санитарно-паразитологической оценке морской рыбы и рыбной продукции (рыба-сырец, охлажденная и мороженая морская рыба, предназначенная для реализации в торговой сети и на предприятиях общественного питания)». Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання. Транспортування – товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання. Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту. Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника. Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію. |
Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з: - наявної потреби; - розміру фінансування; - дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників; - дослідження ринкових цін на рибу морожену (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі) |
266 900,00 грн. – кошти місцевого бюджету |