Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Лубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області повідомляє

Дата: 29.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 1291

      Фахівці Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області ( на території Чорнухинської ТГ) продовжують проводити  перевірки, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби по здійсненню контролю за виконанням  обмежень, визначених  постановою КМУ  від 09.12.2021 року №1236 та постановами Головного державного санітарного лікаря України.

   За період з 26.10.2021р. по 29.10.2021р. фахівцями управління  разом з представниками  поліції , представниками  органів місцевого самоврядування були здійснені  комісійні перевірки по виконанню карантинних обмежень а саме:

        - 2 позапланові перевірки  по дотриманню протиепідемічних заходів. В ході перевірок  порушення не виялені.

- 27 комісійних перевірок з урахуванням  виконання Постанов Головного державного санітарного лікаря України щодо дотримання протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби ( COVID-19), а саме: закладів торгівлі продовольчими товарам- 13, непродовольчими товарами-6, перукарні-2; інші заклади-6.

  За результатами комісійних перевірок виявлені порушення, а саме:

- перебування  без масок  в громадських місцях, відсутність інформаційних матеріалів на вході до закладу.

Суб’єктам господарювання надано 8  пропозицій щодо усунення недоліків та дотримання  протиепідемічних вимог на об’єктах.

 Проводиться постійна роз?яснювальна робота щодо  дотримання протиепідемічних заходів, запроваджених на час карантину,а також про важливість вакцинації проти COVID -19. Рейди тривають, робота з питань щодо виконання протиепідемічних заходів продовжується.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь