Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання «круглого столу» з опікунами, піклувальниками, прийомними батьками

Дата: 30.09.2021 17:09
Кількість переглядів: 460

За інформацією Служби у справах дітей виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Фото без опису

30 вересня 2021 року з нагоди Дня усиновлення відбулося засідання «круглого столу» з опікунами, піклувальниками, прийомними батьками на тему: «Захист прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються під опікою, піклуванням, в прийомних сім’ях».

У засіданні взяли участь голова Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко, заступник селищного голови Микола Турчин, начальник служби у справах дітей виконкому селищної ради Тетяна Марченко, начальник відділу з питань надання державних соціальних допомог, субсидій, інших видів соціальної підтримки населення та роботи з інформаційними системами №5 управління соціального захисту населення Лубенської райдержадміністрації Олександр Молдован, начальник Чорнухинського бюро правової допомоги Жанна Шульга, фахівець із соціальної роботи центру надання соціальних послуг селищної ради Лариса Порохня. 

На засіданні було обговорено наступні питання: захист житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; призначення та виплати державної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; надання безоплатної правової допомоги дітям пільгових категорій.

Кожен з присутніх опікунів/піклувальників мав змогу поділитися проблемами, що виникли у їхніх сім’ях, та отримати обгрунтовані відповіді на поставлені запитання.

На закінчення зустрічі селищний голова Олександр Василенко привітав опікунів, піклувальників зі святом, подякував їм за надану можливість дітям, які залишилися без батьківського піклування, зростати в люблячих родинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь