Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося 14 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 20.09.2021 13:50
Кількість переглядів: 674

20 вересня 2021 року відбулося чотирнадцяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На ньому були присутні члени виконкому, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради (комунальна та інвестиційна сфера) Микола Турчин.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять передчасно померлого від важкої хвороби члена виконавчого комітету селищної ради, старосту Мокіївського старостинського округу Василя Лук’янця.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті такі питання:

1. Про затвердження контингентів та мережі закладів загальної середньої освіти Чорнухинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік. Доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Ірина Семегал.

2. Про затвердження мережі та контингент вихованців закладів дошкільної освіти Чорнухинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік. Доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Ірина Семегал.

3. Про затвердження протоколу засідання місцевої комісії з використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Доповідала начальник служби в справах дітей виконкому селищної ради Тетяна Марченко.

4. Про внесення змін до Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чорнухинської селищної ради. Доповідала начальник служби в справах дітей виконкому селищної ради Тетяна Марченко.

5. Про надання одноразової матеріальної допомоги. Доповідала провідний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконкому селищної ради Світлана Гаврилко.

6. Про план роботи виконкому Чорнухинської селищної ради на  ІV квартал 2021 року. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Оксана Соляник.

7. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в Чорнухинській територіальній громаді  на ІV квартал 2021 року на одну особу. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Оксана Соляник.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь