Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося 13 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 06.09.2021 16:00
Кількість переглядів: 876

06 вересня 2021 року відбулося тринадцяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На ньому були присутні члени виконкому, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті такі питання:

1. Про видалення зелених насаджень на території Чорнухинської територіальної громади. Доповідав заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради (комунальна та інвестиційна сфера) Микола Турчин.

2. Про участь у реалізації експериментального проекту з організації в Чорнухинській територіальній громаді соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах. Доповідала начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради Лена Лобко.

3.Про взяття на квартирний облік особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Доповідав спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому селищної ради Микола Сагань.

4. Про затвердження складу оцінної комісії з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом в новій редакції. Доповідав спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому селищної ради Микола Сагань.

5. Про присвоєння адреси (підстанція Чорнухи). Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Оксана Соляник.

6. Про присвоєння адреси (підстанція Мокіївка). Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Оксана Соляник.  

7. Про присвоєння адреси. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Оксана Соляник.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь