Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Перший дзвінок урочисто пролунав у закладах освіти Чорнухинської громади

Дата: 02.09.2021 17:34
Кількість переглядів: 947

У День знань селищний голова Олександр Василенко відвідав свято першого дзвоника у Чорнухинському ліцеї та привітав учнів, їх батьків та всіх присутніх зі святом.

Загалом у Чорнухинській громаді, 1 вересня 2021 року свято 1 дзвоника відбулося в 9 закладах загальної середньої освіти. В 2021-2022 навчальному році за парти сіло 830 учнів, з них 68 першокласників. Всі першокласники розпочали навчання у Новій українській школі за новим стандартом початкової школи. Для них закуплено сучасні одномісні парти та стільці, заплановано закупівлю дидактичних матеріалів та заплановано придбання комп’ютерного обладнання.

Для задоволення освітніх потреб населення в громаді у 2021/2022 навчальному році заплановано функціонування 16 закладів освіти. З них: 4 ліцеї (Чорнухинський, Вороньківський, Кізлівський, Гілецький), 2 філії опорних закладів (Харсіцька, Мелехівська), 1 гімназія (Мокиївська), 2 початкові школи (Білоусівська, Хейлівщинська), 4 закладів дошкільної освіти (Чорнухинський, Кізлівський, Гілецький, Харсіцький), 5 дошкільних підрозділів у складі ЗЗСО, 2 заклади позашкільної освіти (Будинок дитячої та юнацької творчості, Дитячо-юнацька спортивна школа), комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь