Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

В Чорнухинській громаді вшанували пам’ять захисників України

Дата: 30.08.2021 09:20
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відзначається щорічно 29 серпня відповідно до Указу Президента № 621/2019 від 23.08.2019 року. Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі – дня виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.

В цей день селищний голова Олександр Василенко та начальник 3 відділу Лубенського РТЦК та СП підполковник Литвиненко Микола поклали квіти до могил захисників України та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Пам’ятні заходи за участю старост та небайдужих мешканців відбулися і в старостинських округах Чорнухинської громади зокрема в Білоусівському, Кізлівському, Постав-Муківському, Хейлівщинському, де поховані учасники АТО.

Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. Герої не вмирають вони завжди будуть жити у наших серцях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь