Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Харкові відкрита виставка, присвячена Григорію Сковороді

Дата: 30.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Проект «Великі земляки» засновано творчим клубом «Гостинна на Дворянській» та культурно-діловим центром «Рубаненко і партнери» у 2015 році, коли ми святкували 25-річчя Незалежності нашої держави. За час існування проекту вже відбулися виставки, присвячені родині Алчевських, Максиміліану Гельфериху, харків’янам – засновникам медичних шкіл, університетському архітектору Васильєву, графському роду Капністів.

Продовження яскравих історій про земляків – це амбітній історико-документально-художній проект «Великі земляки: Григорій Сковорода», який було урочисто презентовано городянам до 30-річчя Незалежності України та Дня міста Харкова.

Партнерами проекту в цьому році стали – Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди, Чорнухинський літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди, Харківський художній музей, Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва, Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Харківська державна наукова бібліотека імені В.Г. Короленка, Харківська дитяча художня школа № 1 їм. I.Ю. Рєпіна. Це пересувна виставка, яка буде мандрувати селами та містами України протягом року. Наступний її пункт – музей у с. Сковородинівка. Виставка буде презентована і на батьківщині великого філософа.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь