Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулось 12 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 26.08.2021 16:09
Кількість переглядів: 866

25 серпня 2021 року відбулося дванадцяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На ньому були присутні члени виконкому, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті такі питання:

1. Про проект рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Чорнухинської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року». Доповідала начальник фінансового відділу Лукашенко В.

2. Про схвалення прогнозу бюджету Чорнухинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки. Доповідала начальник фінансового відділу Лукашенко В.

3. Про виконання Плану соціально-економічного розвитку Чорнухинської територіальної громади на 2021 рік за І півріччя 2021 року. Доповідала начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Пенцко О.

4. Про готовність закладів освіти Чорнухинської селищної ради до нового 2021/2022 навчального року. Доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту Семегал І.

5. Про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти Чорнухинської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік. Доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту Семегал І.

6. Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Чорнухинській селищній раді. Доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту Семегал І.

7. Про погодження щомісячної плати та встановлення додаткових пільг за навчання у КЗ «Дитяча мистецька школа» на 2021-2022 навчальний рік. Доповідав завідувач сектору культури, дозвілля та охорони культурної спадщини Кусков В.

8. Про затвердження контингенту учнів у КЗ «Дитяча мистецька школа» Чорнухинської селищної ради у 2021-2022 навчальному році. Доповідав завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини Кусков В.

9. Про надання одноразової матеріальної допомоги. Доповідала начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Чорнухинської селищної ради Лобко Л.

10. Про надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності. Доповідала начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Буряк Р.

11. Про покладання обов’язків з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування громадян, що проживають у населених пунктах Чорнухинської територіальної громади. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому Соляник О.

12. Про призначення осіб, відповідальних за ведення військового обліку. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому Соляник О.

13. Про зміну поштової адреси внаслідок ідентичності Лисенку Б.М. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому Соляник О.

14. Про зміну поштової адреси внаслідок ідентичності Пелипаню М.О. Доповідала керуючий справами (секретар) виконкому Соляник О.

15. Про зняття з соціального квартирного обліку Борисенко О. Доповідав спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сагань М.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь