Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА 30-ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 754

Фото без опису

Шановні мешканці Чорнухинської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України! Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення незалежної, могутньої та процвітаючої держави.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Наш обов’язок як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

День незалежності – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність і сьогодні ми є очевидцями того, що навіть у 30-у річницю боротьба за незалежність Української держави все ще триває. З кожним роком ми дедалі більше усвідомлюємо ціну, яку доводиться платити за нашу свободу. Ми є свідками подій, які мають великий вплив на майбутнє нашої держави. Вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора і незалежності.

Вірю, що наша спільна праця на благо громади завжди буде плідною та натхненною, а здобутки – вагомими й переконливими.

Зичу кожній родині благополуччя і достатку, здійснення мрій та сподівань. Нехай у ваших домівках панує спокій та взаєморозуміння, а ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу. Тож будьмо згуртованими у благородному прагненні розвитку й процвітання Чорнухинської громади та всієї України!

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь