ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА 30-ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

Шановні мешканці Чорнухинської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України! Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення незалежної, могутньої та процвітаючої держави.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Синьо-жовтий стяг є особливим символом для українців, з яким десятки поколінь наших співвітчизників виборювали незалежність України. Його ми повинні берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Наш обов’язок як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити все можливе, щоб наш Прапор гордо майорів довгі роки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

День незалежності – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність і сьогодні ми є очевидцями того, що навіть у 30-у річницю боротьба за незалежність Української держави все ще триває. З кожним роком ми дедалі більше усвідомлюємо ціну, яку доводиться платити за нашу свободу. Ми є свідками подій, які мають великий вплив на майбутнє нашої держави. Вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора і незалежності.

Вірю, що наша спільна праця на благо громади завжди буде плідною та натхненною, а здобутки – вагомими й переконливими.

Зичу кожній родині благополуччя і достатку, здійснення мрій та сподівань. Нехай у ваших домівках панує спокій та взаєморозуміння, а ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу. Тож будьмо згуртованими у благородному прагненні розвитку й процвітання Чорнухинської громади та всієї України!

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь