Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

УВАГА! Конкурс планів підприємницької діяльності

Дата: 10.08.2021 21:08
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Відповідно до рішення 9 сесії Чорнухинської селищної ради восьмого скликання № 1340 «Про Конкурс планів підприємницької діяльності на території Чорнухинської селищної ради»  https://chornuhynska-gromada.gov.ua/docs/851281/, на виконання Програми розвитку підприємництва на території Чорнухинської селищної ради на 2021 рік, прийнятої рішенням 8 сесії 8 скликання № 1087 від 25.05.2021 року https://chornuhynska-gromada.gov.ua/docs/769709/   оголошується конкурс планів підприємницької діяльності на території Чорнухинської селищної ради.

Метою проведення конкурсу бізнес-планів є підтримка підприємницьких ініціатив у напрямках економічної діяльності, визначених Програмою.

У Конкурсі мають право брати участь суб’єкти малого підприємництва або громадяни, що зареєстровані та постійно проживають, планують здійснювати або вже здійснюють підприємницьку діяльність на території Чорнухинської селищної ради. Кожен заявник може подати на конкурс лише один бізнес-план, який передбачає створення нових робочих місць,започаткування підприємницької діяльності або розширення вже існуючих видів діяльності у сферах, пріоритетних для розвитку громади.

Переможці конкурсу бізнес-планів отримають поворотну фінансову безвідсоткову допомогу з місцевого бюджету на реалізацію планів підприємницької діяльності в межах бюджету конкурсу.

Прийом документів на конкурс проводиться відділом економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради до 27серпня включно.

Детальну інформацію щодо конкурсу можна отримати у відділі економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, звернувшись за телефоном (05340) 5-22-51.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь