Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

День села Ковалі

Дата: 10.08.2021 11:28
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

В суботу, 07 серпня 2021 року відбулось урочисте святкування Дня села Ковалі, що входить до Кізлівського старостинського округу. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник селищного голови Микола Турчин, староста Кізлівського старостату Анатолій Колот, історик та краєзнаєвець Микола Лещенко. Вітаючи односельчан зі святом, Анатолій Колот зазначив: «День села – це своєрідне свято, яке обєднує однодумців, яким небайдуже життя рідного села та однодумців, які своєю працею увічнюють своєрідний колорит рідного села» та побажав гостям та ковалівчанам теплого спілкування, добробуту, миру, щастя любові.

 Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, яку підготували працівники Ковалівського сільського клубу та учасники художньої самодіяльності. Також, усі присутні на святі мали змогу скуштувати  кашу та посмакувати  традиційними варениками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь