Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Презентація творчого доробку Лілії Солодкої

Дата: 05.08.2021 16:25
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

04 серпня 2021 року в Публічній бібліотеці ім. Г.С. Сковороди відбулася творча зустріч з місцевою поетесою, прозаїком та перекладачкою Лілією Солодкою. Захід відбувся в рамках засідання клубу за інтересами «Гармонія життя» і мав назву поетичний альбом «Невпійманий мудрець людьми і словом…». Це вже друга зустріч з Лілією Олексіївною, перша відбулася в липні 2018 року.

В ході зустрічі авторка  познайомила присутніх з новими творчими доробками. а саме: книгами «Невпійманий світом: Григорій Сковорода», «Мелодія душі», «Ars. Venus. Mundus» та збіркою "Рецепція "Вибраної поезії Гете" у власних перекладах".

Музичні та пісенні дарунки для присутніх прозвучали у виконанні Вероніки Міщенко, Вікторії Красношапки та Марини Івашенько.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Слова захоплення, вдячності та щирі побажання на адресу Лілії лунали з вуст заступинка селищного голови Миколи Турчина,  спеціаліста I категорї сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Володимира Андрущенка та директора Публічної бібліотеки імені Г.С. Сковороди Миколи Булди, відвідувачів заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь