У Галереї мистецтв відкрилася виставка робіт «Україна вишивана»

Дата: 09.07.2021 11:00
Кількість переглядів: 711

08 липня 2021 року в Галереї мистецтв Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди відкрилася виставка робіт «Вишивана Україна» присвячена 30-й річниці незалежності України.

На виставці представлено більше 50-ти робіт вишитих бісером родини Богун: Віри та її доньки Тані. Більшість робіт – це вишиті бісером ікони, картини, ялинкові прикраси.

У відкритті виставки взяв участь завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій КУСКОВ, який принагідно подякував організаторам виставки та мисткиням за організацію заходу і чудові рукотворні роботи та вручив їм подяки від виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.

Ця рукотворна краса не залишить нікого байдужим, більше того, поділиться з глядачем, неймовірною благодатною енергетикою. Виставка діятиме з 08 липня по 10 серпня 2021 року, тож усі бажаючі матимуть змогу доторкнутися до творчого доробку наших земляків.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь