Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулася 10 сесія 8 скликання

Дата: 09.07.2021 14:00
Кількість переглядів: 626

09 липня 2021 року за головування Олександра Василенка відбулася 10 сесія 8 скликання з порядком денним:

1. Про внесення змін до Регламенту Чорнухинської селищної ради, затвердженого рішенням першої сесії восьмого скликання № 3 від 19.11.2020 року.

2. Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих у міжсесійний період за ІІ квартал 2021 року.

3. Про проведення конкурсу на посаду керівника Кізлівського ліцею імені В.П. Лугового Чорнухинської селищної ради Полтавської області.

4. Про затвердження кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Реконструкція багатофункціонального спортивного майданчика в опорному закладі Чорнухинський ліцей імені Г.С. Сковороди Чорнухинської селищної ради Полтавської області».

5. Про затвердження Програми соціального захисту населення Чорнухинської селищної ради на 2021-2024 роки в новій редакції.

6.Про затвердження Програми підтримки народжуваності на території  Чорнухинської  територіальної громади на 2021-2024 роки (в новій редакції) .

7. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян автомобільним транспортом та інших, передбачених законодавством пільг на 2021-2024 роки Чорнухинської територіальної громади (в новій редакції).

8. Про затвердження Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров’я Чорнухинської селищної ради на 2021-2024 р.р. в новій редакції.

9. Про затвердження Програми «Забезпечення інвалідів та дітей-інвалідів технічними засобами на 2021-2024 р.р.» в новій редакції.

10. Про затвердження Програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2021-2024 р.р.

11. Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад.

12. Про прийняття майна із приватної власності товариства з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія» у комунальну власність територіальної громади Чорнухинської селищної ради.

13. Про стан фінансового забезпечення КНП «Чорнухинська лікарня» Чорнухинської селищної ради.

В.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Алла Корсун повідомила, що у зв’язку із вакантною посадою необхідно оголосити конкурс на посаду керівника Кізлівського ліцею імені В.П. Лугового Чорнухинської селищної ради Полтавської області. Згідно рішення сесії, конкурс відбудеться 20 серпня 2021 року. Претенденти можуть подавати документи до 08 серпня 2021 року.

З інформацією «Про стан фінансового забезпечення КНП «Чорнухинська лікарня» Чорнухинської селищної ради виступив головний лікар Костянтин Самойлік. Він охарактеризував стан фінансового забезпечення КНП «Чорнухинська лікарня» Чорнухинської селищної ради. Вирішено створити робочу групу по вивченню ситуації щодо фінансового забезпечення КНП «Чорнухинська лікарня» Чорнухинської селищної ради та ефективного використання бюджетних коштів. Робочій групі доповісти про шляхи вирішення проблеми на спільному засіданні постійних комісій, яке відбудеться 20.07.2021 року.

Депутати розглянули ряд інших питань, зокрема затвердили програми у новій редакції на 2021-2024 роки.

Активну участь в обговренні питань порядку денного сесії взяли депутати Владислав Бибик, Олександр Соляник. З усіх питань прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь