Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Нові послуги відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 02.07.2021 09:51
Кількість переглядів: 358

Нові послуги відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради – інформаційна система «Вулик», SMS-інформування та повідомлення на електронну пошту суб’єктам звернень.

Для підвищення рівня комфортності та зручності під час отримання адміністративних послуг відвідувачів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради інформуємо про можливість перевірки готовності результату адміністративної послуги на веб-сторінці інформаційної системи «Вулик» в розділі «Перевірка стану розгляду адміністративної послуги» за посиланням https://vulyk.gov.ua/checkService, готовність видачі результату послуги шляхом SMS-повідомлення або повідомлення на електронну пошту.

Перевірка готовності результату адміністративної послуги на веб-сторінці інформаційної системи «Вулик» в розділі «Перевірка стану розгляду адміністративної послуги» за посиланням https://vulyk.gov.ua/checkService проводиться шляхом введення реєстраційного номера та пін-коду адміністративної послуги.

З часу створення ЦНАПу ми почали видавати результати безпосередньо в ЦНАПі, а згодом проаналізувавши ресурси, які на це витрачаються, а також враховуючи те, що час нашого дзвінка не завжди буде зручним для замовника послуги, та й розмови є як правило тривалими в часі і вартісними, ми прийняли рішення використовувати сервіс SMS-повідомлення на мобільний номер та повідомлення на електронну адресу, які заявники залишають адміністратору ЦНАПу під час реєстрації їх звернень. Тобто, використовуючи дані можливості ми зайвий раз не турбуємо замовника і раціональніше використовуємо наші ресурси.

По готовності результату адміністративної послуги заявнику буде надіслано текстове SMS-повідомлення з проханням забрати результат. У поштовому електронному повідомленні буде зазначено аналогічне прохання.

Якщо ж заявник не залишив мобільного номеру телефону, а лише стаціонарний – працівник ЦНАПу, відповідальний за видачу результату, особисто зателефонує та повідомить про готовність відповіді.

Після отримання такого повідомлення заявнику необхідно звернутися за результатом адміністративної послуги в відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради та забрати готові документи. Необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу або довіреність (у разі представлення інтересів заявника).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь