Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося 10 засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 22.06.2021 16:46
Кількість переглядів: 660

22 червня 2021 року відбулося десяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На ньому були присутні члени виконкому, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті такі питання:

1. Про затвердження Положення про «Інформаційний бюлетень Чорнухинської селищної територіальної громади» та його видання.

2. Про план роботи виконкому Чорнухинської селищної ради на ІІІ квартал 2021 року .

3. Про виділення матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву об’єднаної територіальної громади.

4. Про доцільність надання дозволу на вчинення правочину.

5. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

6. Про затвердження Порядку організації відпочинку (з наданням оздоровчих послуг) військовослужбовців, які проходили службу в районах проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів їх сімей (дружина (чоловік), неповнолітні діти) в 2021 році.

7. Про затвердження розпорядку роботи, тарифів на платні послуги та переліку пільг для відвідувачів комунальної організації «Чорнухинський літературно-меморіальний музей Г.С.Сковороди Чорнухинської селищної ради».

8. Про затвердження Інструкції з діловодства про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію у Чорнухинській селищній раді та виконавчому комітеті.

9. Про затвердження Положення та складу комісії з питань роботи із службовою інформацією у Чорнухинській селищній раді та виконавчому комітеті.

10. Про покладання обов’язків з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування громадян, що проживають у населених пунктах Чорнухинської територіальної громади.

11. Про затвердження додатків для складання протоколів та винесення постанов про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 197 КУпАП.

З усіх питань було прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь