Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Музично-літературні гостини «Мій край колиска слова і зерна»

Дата: 14.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 675

Музично-літературні гостини «Мій край колиска слова і зерна»

 

10 червня 2021 року на музично-літературні гостини «Мій край колиска слова і зерна» запросила членів клубу за інтересами«Гармонія життя» Публічна бібліотека ім. Г. С. Сковороди.

Цього разу гостем клубу був ветеран культурно-освітньої ниви громади Петро Федорович Карпенко з с. Постав-Мука, який не один  десяток років пропрацював у сільському закладі культури.

Працівники бібліотеки ОльгаУлізько та Наталія Маліновська презентували збірку поезій Петра Федоровича «Загублена правда», яка вийшла наприкінці минулого року у одному із лубенських видавництв.

Звучала розповідь про життя самодіяльного поета та композитора, лунали його не лише поетичні, а й музичні твори, адже він написав музику до не одного десятка поезій. Пісні виконали учасники квартету під керівництвом Петра Карпенка.

З виходом поетичної збірки автора привітали: спеціаліст І категорії сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Володимир Андрущенко, директор Публічної бібліотеки ім. Г. С. Сковороди МиколаБулда та бібліотекар сільської бібліотеки Світлана Притула.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь