Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Щодо роботи ЦНАПу за травень 2021 року

Дата: 11.06.2021 10:14
Кількість переглядів: 1132

На сьогоднішній день найбільш актуальним питанням жителів громади є отримання адміністративних послуг. Більшість адмінпослуг надаються у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради ( надалі – ЦНАП) та його відділеними робочими місцями (надалі – ВРМ) в с. Гільці, с. Вороньки та с. Мокіївка. На майбутнє планується інтегрувати ще більше послуг.

Керівництвом громади забезпечені всі умови для якісного обслуговування громадян, в зручному приміщенні та зручним графіком роботи адміністраторів.

Найбільш популярними послугами є адміністративні послуги соціального характеру; державної реєстрації нерухомого майна та інших речових прав; послуг у сфері земельних відносин.

З початку року станом на 01.06.2021 року адміністраторами відділу головного офісу і віддалених робочих місць та державним реєстратором надано 4015 адміністративних послуг, зокрема:

- послуг з видачі відомостей з державного земельного кадастру у формі витягів 1012;

- послуг соціального характеру (субсидій, пільг, допомог, компенсацій) 505;

- послуг з видачі інформаційних відомостей про склад зареєстрований осіб у житловому приміщенні осіб 761;

- послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень – 1651;

- послуг з реєстрації/зняття місця проживання (надаються у ВРМ) 37;

- послуг із вклейки фотографій 25-ти та 45-ти річного віку 49.

Важливим етапом розвитку у роботі ЦНАП є те, що з 15.05.2021 року адміністративні послуги надаються через програмне забезпечення «ВУЛИК». Це дуже зручно, оскільки коли суб’єкт звернення звертається до адміністратора за результатом адміністративної послуги чи за новою адміністративною послугою, адміністратор використовуючи клавішу пошуку бачить всі звернення суб’єкта звернення у ЦНАП і швидко орієнтується, що саме потрібно суб’єкту звернення.

Щодня усно або за телефоном, адміністраторами ЦНАПу надаються консультації суб’єктам звернення.

Також, кожного дня, по мірі отримання результатів адміністративних послуг від суб’єктів надавачів послуг, адміністратори повідомляють кожного громадянина про можливість отримати результат у відділі в зручний для його час.

Приміщення головного офісу ЦНАП, знаходиться в смт. Чорнухи по вул. Сковороди,2.

В приміщенні розташоване робоче місце для відвідувачів з комп’ютером, яким можна скористатися для подання заяви в електронному вигляді на сайті надавачів послуг. Також багато важливої інформації розміщено безпосередньо в приміщенні на інформаційних стендах, де кожен може ознайомитись самостійно відвідавши нашу установу.

За консультаціями та інформацією щодо надання адміністративних послуг прохання звертатися за телефоном 5-10-10 або особисто у відділ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь