Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухинській громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 15:17
Кількість переглядів: 938

Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це свято не тільки для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати їх права, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни.

Юних жителів Чорнухинської громади з Міжнародним днем захисту дітей привітав селищний голова Олександр Василенко та побажав їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, щасливого майбутнього та здійснення найзаповітніших мрій.

В рамках відзначення цього радісного свята в нашій громаді проведено ряд заходів.

Будинок дитячої та юнацької творчості Чорнухинської селищної ради та Центр культури і дозвілля Чорнухинської селищної ради в онлайн форматі привітали всіх з Міжнародним днем захисту дітей.

Відділенням соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Чорнухинської селищної ради проведено благодійну акцію «Подаруй іграшку дитині» – зібрано іграшки, розвиваючі ігри, книги для дітей дошкільного віку уразливих верств населення.

За ініціативи Будинку дитячої та юнацької творчості Чорнухинської селищної ради проведено онлайн челендж «Політ дитячих мрій».

В бібліотеках громади організовано тематичні книжкові виставки до Дня захисту дітей та онлайн вітання.

Відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг спільно із службою у справах дітей виконавчого комітету селищної ради привітали сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, та вручили продуктові набори, солодощі та іграшки.

Традиційно проведено конкурс малюнку на асфальті «Політ дитячих мрій» у трьох вікових категоріях за участю здобувачів освіти нашої громади. Переможці конкурсу отримали подарункові набори, решта учасників – солодощі. Діти пільгових категорій та обдаровані діти громади отримали солодкі подарунки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь