Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2021 08:00
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – свято маленьких громадян нашої країни та тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає їм у всьому.

Діти є найдорожчим для кожної сім’ї і майбутнім держави. І немає більшого щастя у світі, аніж посмішки здорових та щасливих дітей. А піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо, спрямовуємо зусилля Чорнухинської громади. Впевнений, що, об’єднавшись заради майбутнього, ми виховуємо гідних громадян, які неодмінно стануть нашою гордістю.

Любі діти! Бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху в усіх починаннях. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Дякую всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю, любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діток, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

У цей святковий день бажаю всім здоров’я, миру і добра.

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь