Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулася 8 сесія 8 скликання Чорнухинської селищної ради

Дата: 26.05.2021 11:00
Кількість переглядів: 694

25 травня 2021 року за головування Олександра Василенка відбулася 8 сесія 8 скликання Чорнухинської селищної ради. Сесію скликано згідно розпорядження селищного голови від 07.05.2021 № 01-10/56.

У роботі пленарного засідання взяли участь члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконкому селищної ради, спеціалісти І категорії відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету селищної ради.

Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних комісій селищної ради та засіданні комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій.

Начальник фінансового відділу виконкому селищної ради Валентина Лукашенко ознайомила депутатів з проєктами рішень «Про затвердження звіту про виконання бюджету Чорнухинської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року», «Про внесення змін до бюджету Чорнухинської селищної територіальної громади на 2021 рік». Вона повідомила, що розпорядженням КМУ від 19.05.2021 р. № 468-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» для бюджету Чорнухинської селищної територіальної громади за сприяння депутата Верховної Ради України Максима Березіна виділено 6 млн. 200 тис. грн. для капітального ремонту частини приміщень, фасаду, покриття даху та благоустрою Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Чорнухинської селищної ради по вул. Центральна, 32, смт. Чорнухи Лубенського району Полтавської області та 3 млн. 800 тис. грн. для реконструкції селищного парку ім. Г. Сковороди, смт. Чорнухи Лубенського району Полтавської області.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій виконкому селищної ради Олена Пенцко ознайомила присутніх із проєктом Програми розвитку підприємництва на території Чорнухинської селищної ради на 2021 рік.

Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 календарний рік розповіла керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Оксана Соляник. Вона повідомила, що до плану діяльності внесено зміни, а саме:

1. Про затвердження Положення про порядок відчуження комунального майна, що є комунальною власністю Чорнухинської територіальної громади.

2. Про затвердження Порядку виявлення, збереження, взяття на облік, використання та передачу безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою на території Чорнухинської територіальної громади.

3. Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання на території Чорнухинської територіальної громади в нічний час.

Начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності-головний бухгалтер Лариса Кушвид ознайомила присутніх із проєктами рішень «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва», «Про програму фінансової підтримки комунальних підприємств Чорнухинської селищної територіальної громади на 2021 рік в новій редакції», «Про внесення змін до структури та загальної чисельності, штатного розпису виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради на 2021 рік».

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому селищної ради Раїса Буряк ознайомила присутніх із проєктами рішень «Про надання дозволу виконавчому комітету Чорнухинської селищної ради на розробку генерального плану населених пунктів та плану зонування території населених пунктів Чорнухинської селищної територіальної громади».

Начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради Лена Лобко ознайомила присутніх із проєктом рішення «Про надання адресної одноразової виплати при народженні (усиновленні) дитини». Таку допомогу на 8 сесії 8 скликання надали 7 дітям, у сумі по 5 тис. грн. кожному.

У ході цієї сесії також прийнято низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо. Депутатами обговорено та затверджено ряд інших питань.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання восьмої сесії восьмого скликання селищної ради пройшло злагоджено та організовано.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь