Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухах вшанували ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Дата: 26.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 1233

26 квітня 2021 року у селищі Чорнухи провели пам’ятні заходи з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи. Селищний голова Олександр Василенко та представники громадської організації «Союз Чорнобиль Чорнухинщини» поклали квіти до пам’ятного знаку на честь ліквідаторів аварії на ЧАЕС та вшанували хвилиною мовчання пам’ять про тих ліквідаторів, чиє життя передчасно обірвав смертоносний атом.

Зустріч з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Олександр Василенко провів у своєму робочому кабінеті. Він щиросердно подякував ліквідаторам Чорнухинщини за самопожертву та мужність, побажав усім міцного здоров’я, мирного неба та благополуччя у родинах та вручив їм грамоти виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. Також в ході зустрічі обговорено питання медичного обслуговування та соціального захисту ліквідаторів громади.

З нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи працівниками Центру культури і дозвілля підготовлено онлайн захід «Дню пам’яті  Чорнобильської трагедії присвячується…», у Публічній бібліотеці ім. Г.С. Сковороди розгорнуто книжкову виставку «Твій біль, Україно – Чорнобиль», у Богодарівській сільській бібліотеці-філії книжкову виставку «Чорнобильська трагедія у книжках», Гільцівській сільській бібліотеці-філії – екологічна година онлайн, Хейлівщинській сільській бібліотеці-філії – літературний реквієм «Живий плач мертвої зони…».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь