ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ 35-х РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Дата: 26.04.2021 10:06
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

35 років тому, вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців.

Аварія на ЧАЕС – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності та героїзму багатьох тисяч наших земляків: пожежників, військовослужбовців, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. Чорнобильська катастрофа завдяки самопожертві ліквідаторів аварії стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Їхній подвиг назавжди увійшов до літопису мужності й патріотизму українського народу.

В цей день усім, хто став частиною великого подвигу – порятунку людей від атомного лиха бажаю міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра, довгих щасливих років життя, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей.

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а Ваш величний подвиг зажди житиме у серцях людей!

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь