Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Проведення конкурсу на посаду керівника Вороньківського ліцею імені О.Д.Перелета Чорнухинської селищної ради Полтавської області

Дата: 26.04.2021 09:43
Кількість переглядів: 563

Завантажити додатки до оголошення

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на посаду керівника  Вороньківського ліцею імені О.Д.Перелета Чорнухинської селищної ради Полтавської області

 

         Чорнухинська селищна рада Лубенського району Полтавської області оголошує конкурс на посаду керівника Вороньківського ліцею імені О.Д.Перелета Чорнухинської селищної ради Полтавської області.

 

Місцезнаходження закладу освіти: вул. Перелета, буд.1, с. Вороньки, Лубенський район, Полтавська область, 37140

 

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно із контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 р. № 695 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 № 102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти», надбавки та доплати відповідно до постанови № 373 від 23.03.2011, постанови № 78 від 31.01.2001, наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», зі змінами та доповненнями.

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти: керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Перелік документів для участі в конкурсі:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (бланки заяв додаються до оголошення);

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Претендент може надати інші документи, що підтверджують його професійні та/або моральні якості.

Зазначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії в строк до 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті Чорнухинської селищної ради: https://chornuhynska-gromada.gov.ua

 

Кінцевий строк для подання документів для участі в конкурсі: 26 травня 2021 р.

 

Місце подання документів для участі в конкурсі: Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради за адресою: вул. Центральна, буд. 30, смт Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100 (кабінет юриста).

 

Уповноважена особа щодо надання інформації про конкурс та прийом документів для участі в конкурсі: Косенко Наталія Миколаївна (юрист відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради), телефон: (05340) 51404  (050) 4482849, адреса електронної пошти: osvita_ch@ukr.net

 

Дата та місце початку конкурсного відбору: Конкурсний відбір відбудеться   15 червня 2021 року   в залі засідань (3-й поверх) адміністративної будівлі за адресою: вул. Центральна, буд. 30, смт Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100.

Початок конкурсного відбору  –  9:00

 

Етапи проведення конкурсного відбору та тривалість:

 

1. Перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про повну загальну середню освіту», «Про освіту», та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти

Форма перевірки знань: письмове тестування з вибором однієї правильної відповіді з трьох запропонованих. Завдання містить 20 тестових питань із загального переліку питань (перелік питань додається до оголошення). Тестування складається державною мовою. Перед проходженням тестування кожен кандидат пред’являє паспорт громадянина України. Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися додатковими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватися один з одним. У разі порушення зазначених вимог кандидат відсторонюється від подальшого проходження конкурсу.

Загальний час для проведення тестування становить 20 хвилин.

 

2. Перевірка професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання. Проводиться з метою об’єктивного з’ясування спроможності кандидатів використовувати свої знання і досвід під час виконання посадових обов’язків, а також з метою комплексної перевірки кандидатів на відповідність професійній компетентності, оцінки комунікаційних якостей та вміння приймати рішення. Ситуаційні завдання визначаються відділом освіти, молоді та спорту Чорнухинської селищної ради (перелік завдань додається до оголошення). Усі кандидати, які претендують на одну посаду, розв’язують однакове ситуаційне завдання.

Розв’язання ситуаційного завдання є успішним, якщо проведено детальний аналіз описаної ситуації, виявлена(і) проблема(и), обрані і обґрунтовані шляхи для вирішення, визначені критерії та обмеження для вирішення проблеми; на основі критеріїв і обмежень обрана одна з декількох альтернатив та обґрунтований її вибір; розроблено управлінське рішення, виявлені ризики і припущення; рішення оформлено у вигляді управлінського документа (переліку документів для складних ситуаційних завдань з виділенням і оформленням базового рішення).

На розв’язання ситуаційного завдання кандидатові надається 30 хвилин.

 

3. Публічна та відкрита презентація державною мовою проєктів програм розвитку закладу загальної середньої освіти, а також співбесіда щодо представленої презентації (надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування).

Конкурсна комісія заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку закладу загальної середньої освіти на два роки (якщо кандидат вперше претендує на посаду керівника закладу загальної середньої освіти) або шість років (якщо кандидат займав посаду керівника закладу загальної середньої освіти) загальним обсягом не більше десяти сторінок і проводить співбесіду з кандидатами стосовно представленої презентації.

Оцінювання результатів публічної презентації та співбесіди здійснюється за такими критеріями (бали виставляються за кожен і додаються): актуальність цілей і завдань закладу освіти, ефективність методів їх реалізації; використання оригінальних, креативних, творчих підходів в організації освітнього процесу; залучення до управління закладом освіти органів громадського самоврядування; заходи по зміцненню матеріально-технічної бази закладу; якість доповіді, обсяг та глибина знань за темою, відповіді на питання, ділові та вольові якості доповідача/

Презентація проходить за таким регламентом:

- виступ кандидата – до 20 хвилин;

- запитання та обговорення – до 20 хвилин.

 

Відповідно до ст.39 ЗУ «Про повну загальну середню освіту» буде здійснюватися відеофіксація конкурсного відбору з подальшим оприлюдненням відеозапису на офіційному вебсайті Чорнухинської селищної ради (https://chornuhynska-gromada.gov.ua).

 

Результати конкурсу будуть оприлюднені протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору на офіційному вебсайті Чорнухинської селищної ради (https://chornuhynska-gromada.gov.ua).

        

         Протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення про переможця конкурсу начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір (контакт) з терміном дії з 29 червня  2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь