Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Чорнухинської селищної ради«Про затвердженняПоложення про порядоквідчуження майна, що є комунальною власністюЧорнухинської територіальної громади»

Дата: 23.04.2021 15:30
Кількість переглядів: 284

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення

Чорнухинської селищної ради«Про затвердженняПоложення про порядоквідчуження майна, що є комунальною власністюЧорнухинської територіальної громади»

 

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» (зі змінами)Чорнухинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення селищної ради «Про затвердженняПоложення про порядок відчуження майна, що є комунальною власністю Чорнухинської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкт регуляторного акта підготовлено для затвердження чіткого і зрозумілого алгоритму дій необхідного для удосконалення процесу відчуження майна комунальної власності Чорнухинської територіальної громади (ТГ).  Встановлюєєдиний, чіткий, прозорий порядок відчуження майна комунальної власності та забезпечить виконання норм чинного законодавства.

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на яку приймаютьсязауваження та пропозиції:Чорнухинська селищна рада, вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100;e-mail: chornuhiselrada1@ukr.net

Повнуредакціюзазначеного проєкту регуляторного акта – проєкту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічногообговорення на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної ради:chornuhynska-gromada.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичнихосіб, їх об’єднаньприймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюдненняпоштою або в електроннійформі на вищевказаніадреси.

З повним текстом проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Чорнухинської селищної ради можнаознайомитисьщоденно (з 08.00 до17.15, п’ятниця: з 08.00 до 16.00, крім вихідних) за адресою: вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь