Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Чорнухинської селищної ради«Про затвердженняПорядку виявлення, збереження, взяття на облік, використання та передачу безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою на територіїЧорнухинської

Дата: 23.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 392

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення

Чорнухинської селищної ради«Про затвердженняПорядку виявлення, збереження, взяття на облік, використання та передачу безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою на територіїЧорнухинської територіальної громади»

 

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року № 308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» (зі змінами) Чорнухинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення селищної ради «Про затвердженняПорядку виявлення, збереження, взяття на облік, використання те передачу безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою на території Чорнухинської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкт регуляторного акта підготовлено для затвердження чіткого і зрозумілого алгоритму дій необхідного для удосконалення процесу виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Чорнухинської територіальної громади (ТГ).

Встановлюєєдиний, чіткий, прозориййого Порядок та забезпечить виконання норм чинного законодавства.

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на яку приймаютьсязауваження та пропозиції:Чорнухинська селищна рада, вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100;e-mail: chornuhiselrada1@ukr.net

Повну редакцію зазначеного проєкту регуляторного акта – проєкту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної ради:chornuhynska-gromada.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюднення поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

З повним текстом проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Чорнухинської селищної ради можнаознайомитисьщоденно (з 08.00 до17.15, п’ятниця: з 08.00 до 16.00, крім вихідних) за адресою: вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район, Полтавська область, 37100.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь