Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Оприлюднення проекту регуляторного акту проекту рішення Чорнухинської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів»

Дата: 21.04.2021 16:22
Кількість переглядів: 701

Чорнухинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Чорнухинської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів « з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

         Відповідно до ст.. 10,12,265-267,269-289,291-300 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VIіз змінами та доповненнями, Постанови Кабінету Міністрів України  від 24.05.2017 року № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» керуючись п. 24 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Чорнухинська селищна рада пропонує встановити на території Чорнухинської селищної ради такі місцеві податки і збори:

    1. Податок на майно в складі:
      1. Податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;
      2. Транспортного податку;
      3. Плати за землю;

1.2 Єдиний податок;

та затвердити положення про кожен з цих податків та зборів.

 

Розробник регуляторного акту: відділ фінансів виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.

Поштова та електронна адреса розробника регуляторного акту: вул. Центральна, 39, смт Чорнухи, Лубенський район,Полтавська область, 37100

E-mail: chornuhiselrada1@ukr.net

Проект регуляторного акту та АРВ розміщені на офіційному сайті Чорнухинської селищної ради (chornuhynska-gromada.gov.ua ) а також з текстом проекту та АРВ можна ознайомитися у головного спеціаліста фінансового відділу  Чорнухинської селищної ради, що знаходиться у приміщенні Чорнухинської  селищної  ради (другий поверх).

 

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: з 21.04.2021 по 21.05.2021 року до 17 год. 15 хв. 11.06.2019).

Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: Пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх обєднань приймаються у письмовій формі і подаються головному спеціалісту фінансового відділу виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь