Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося шосте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради

Дата: 24.03.2021 13:00
Кількість переглядів: 762

22 березня 2021 року відбулося шосте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На ньому були присутні члени виконкому, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.

Із проєктом рішення «Про виконання Плану соціально-економічного розвитку Чорнухинської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» присутніх ознайомила начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Олена Пенцко. Вона повідомила, що у додатках проаналізовано виконання Плану соціально-економічного розвитку по старостатах, виконання відповідних програм, що виконувалися у 2020 році.

Головний спеціаліст з юридичних питань виконкому селищної ради Ольга Шибанова доповіла про стан дотримання антикорупційного законодавства в 2020 році та затвердження плану заходів щодо запобігання та протидії корупції у Чорнухинській селищній раді на 2021 рік. Вона повідомила, що на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», всі запити щодо надання інформації, своєчасно розглядалися посадовими особами місцевого самоврядування, надавалася повна та об’єктивна відповідь.

Згідно Закону України «Про доступ до публічної інформації» по можливості поповнюється та оновлюється офіційний веб-сайт Чорнухинської громади.

Забезпечено доступ громадськості для ознайомлення з проектами рішень нормативно-правових актів. Рішення сесій стосовно державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності постійно оприлюднюються на офіційному веб-сайті.

На виконання Закону України «Про публічні закупівлі», закупівлі товарів, робіт та послуг, здійснюється з використанням електронної системи закупівель. Уповноваженою особою з публічних закупівель селищної ради забезпечується оприлюднення інформації про закупівлю товарів, робіт та послуг через авторизовані електронні майданчики на веб-порталі Уповноваженого органу в порядку, встановленому Уповноваженим органом та Законом України «Про публічні закупівлі».

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради Ірина Семегал доповіла про стан організації пожежної безпеки в закладах освіти Чорнухинської селищної ради. Вимоги пожежної безпеки в закладах освіти Чорнухинської селищної ради регламентуються «Правилами пожежної безпеки в Україні», які затверджені наказом Міністерства внутрішніх справ України 31.07.2017 року № 657 та галузевими «правилами пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України», які затверджені наказом Міністерства освіти і науки України 15.08.2016 року № 974.

Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради розроблено та затверджено План заходів щодо забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти, підвідомчих відділу.

В усіх навчальних закладах наказами керівників призначено відповідальну особу за пожежну безпеку.

Також на засіданні виконавчого комітету було розглянуто такі питання:

- Про затвердження складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Чорнухинської селищної ради в новій редакції;

- Про план роботи виконкому Чорнухинської селищної ради на ІІ квартал 2021 року;

- Про надання одноразової матеріальної допомоги;

- Про надання дозволу на оформлення документів для направлення до будинку-інтернату психоневрологічного типу;

- Про затвердження структури та параметрів реєстру «Отримувач послуг ЦНАП» селищної Управлінської геоінформаційної системи виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Полтавської області;

- Про затвердження структури та параметрів реєстру «Реєстр Чорнухинської територіальної громади» селищної Управлінської геоінформаційної системи виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Полтавської області;

- Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Чорнухинської територіальної громади в новій редакції;

-  Про затвердження складу оцінної комісії з визначення вартості майна громадян, які бажають стати на соціальний квартирний облік, перебувають на такому обліку та користуються соціальним житлом в новій редакції;

- Про присвоєння адреси.

З усіх питань було прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь